Uçak Bileti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

5 years ago written by

Uçak bileti almak artık çok kolay! Eligasht en uygun uçak biletlerini en hızlı şekilde almanızı sağlar.

Peki uçak bileti alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Havalimanı uzak çıktı!

Uçak bileti alırken öncelikle uçacağınız şehirde bulunan havalimanından emin olmalısınız. Örnek vermek gerekirse İstanbul’da Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanları arasında ortalama 71 KM mesafe vardır. Bahçelievler’e gidecek bir yolcu Sabiha Gökçen’e iniş yaptığı takdirde ortalama 1.5 saatlik daha kara yolculuğu yapacaktır. Bu yüzden ineceğiniz şehirlerde bulunan havalimanlarının ulaşım sağlayacağınız noktaya yakınlığından emin olunuz! Bu havalimanlarının kodlarına göre arama yapınız. Her havalimanının kendine özgü üçlü kodu vardır. Örnek olarak Atatürk Havalimanı (IST) ve Sabiha Gökçen (SAW) eğer üçlü kod ile uçuş ararsanız sadece buraya giden uçakları sorgularsınız. Fakat Istanbul yazarsanız bu şehire inen tüm uçuşları sorgularsınız.

Adınızı Doğru Yazın

Evet, herkes adını doğru yazdığını düşünecektir. Bir çok sistem Türkçe karakterler ile bilet almanıza izin vermeyecektir fakat uçak bileti alırken Türkçe karakterler desteklenmez bu yüzden örnek vermek gerekirse “Şeyma yerine Seyma” , “Doğan yerine Dogan” gibi bu karakterlerin İngilizce alternatiflerini yazmalısınız.

Bebek Yaşına Dikkat!

Bebek rezervasyonlarınız için dikkat etmeniz gereken yaş sınırı 0-2’dir. Eğer bebeğiniz 2 yaşını doldurdu ve 3 yaşından gün aldıysa çocuk olarak seçim yapmanız gerekmektedir.

 

 

 

Article Categories:
Yerler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *